HOVĚZÍ VÝVAR Z KOSTÍ

Hotový  za 1 a půl hodiny

Pokrm plný živin, minerálů a vitamínů pro Vaše tělo. Velmi vhodný při půstech  

Ingredience

2 morkové kosti

1 hovězí harfa

Hovězí kližka cca 600g

2 velké mrkve

cibule

ghee přepuštěné máslo

ocet, sůl, pepř

Postup

  1. Do papinova hrnce dáme rozehřát ghee na kterém orestujeme zeleninu a maso nakrájené na kostky.

  2. Přidáme kosti a zalijeme přibližně jedním až jedním a půl litrem vody.

  3. Osolíme, opepříme a přilijeme ocet (2 lžíce), aby se kosti krásně vyvařily.

  1. Vaříme cca 1hodinu a 20minut ,aby bylo maso řádně měkké.



Nutriční hodnoty

na porci

Kcal     Bílkoviny      Sacharidy       Cukry       Tuky     

175         16g               3,7g              2,6g        8,14g