HOVĚZÍ VÝVAR Z KOSTÍ
Hotový za 1 a půl hodiny
Pokrm plný živin, minerálů a vitamínů pro Vaše tělo. Velmi vhodný při půstech
Ingredience
2 morkové kosti
1 hovězí harfa
Hovězí kližka cca 600g
2 velké mrkve
cibule
ghee přepuštěné máslo
ocet, sůl, pepř

Postup
Do papinova hrnce dáme rozehřát ghee na kterém orestujeme zeleninu a maso nakrájené na kostky.
Přidáme kosti a zalijeme přibližně jedním až jedním a půl litrem vody.
Osolíme, opepříme a přilijeme ocet (2 lžíce), aby se kosti krásně vyvařily.
Vaříme cca 1hodinu a 20minut ,aby bylo maso řádně měkké.
Nutriční hodnoty
na porci
Kcal Bílkoviny Sacharidy Cukry Tuky
175 16g 3,7g 2,6g 8,14g