
DOMÁCÍ BAGELS
Hotové do 25min
Domácí bagel který je jemný, vláčný a lehce nadýchaný díky skyru, který zároveň dodává více bílkovin a snižuje obsah tuku. Skvělá volba pro všechny, kdo si chtějí pochutnat na čerstvém pečivu s jemnou chutí a výživovým bonusem.
Ingredience
- malý šálek hladké mouky
- pečící prášek
- sůl
- 1 řecký jogurt
- vejce (na potření těsta)

Postup
- Jogurt dáme do mísy, přidáme sůl, pečící prášek a zaprášíme moukou tak aby vzniklo pevné těsto.
- Z těsta oddělujeme kuličky ty zmáčkneme do placky a uprostřed vytvoříme prstem dírku.
- Hotové bagely dáme na plech, pomažeme rozšlehaným vejcem a posypeme semínky dle chuti.
- Pečeme dokud housky nevyběhnou a nezezlátnou (cca 30minut) na 170°C.
Nutriční hodnoty
na 1 bagel
Kcal Bílkoviny Sacharidy Cukry Tuky
60 4g 6g 1,2g 2,3g